Français Nederlands English utflykt kontakt tårtparad galleri webbutik glasblåsning aktuellt
Skeppsta hytta
about Ebba von Wachenfeldt's glass studio at Skeppsta in english
Dutch
Francais

Kurser på Skeppsta hytta med Pia del Norte, sommaren 2022

Pia ”del Norte” är en av Nordens mest anlitade flamencoartister, drivkraften bakom Sveriges enda kontinuerliga flamencoscen FlamencoFredag och en omtyckt pedagog. Just nu är hon aktuell med Scenkonst Sörmlands dansproduktion för året, Carmen Recycled. Pia har utbildat sig inom pedagogik på DoCH (Stockholm University of the Arts) och kontinuerligt i Spanien, mestadels i Madrid och Sevilla sedan 2006. Hon har också studerat Bata de cola för bland andra Olga Pericet och Concha Jareño.
Under flera år har hon praktiserat olika former av Yoga och Qigong, Pilates, Klein och andra kroppsfrämjande praktiker för att under senaste åren utbilda sig ytterligare i Zhineng Qigong och till Yinyoga-lärare (230 h hos Yinyoga Meditation/Surya)

Under sommaren 2022 erbjuder Pia Energigivande Qigong, Flamencodans och stillsam Yinyoga på Skeppsta hytta i vackraste Sörmland

Med flytande, lugna och närvarande rörelser får vi ny energi och cirkulationen i kroppen får en boost genom ett härligt Qigong-pass.
Efter Qigong-klassen tar vi en kort paus innan vi fortsätter med en timmes flamenco! Flamenco är en kraftfull dans och musikform som dansas av alla, man och kvinna, ung och gammal, lång och kort. Vi jobbar med palmas (klappar), den för flamencodansen typiska arm- och handrörelser och dansar till några riktiga flamencohits!
Efter en paus rullar vi ut yogamattorna och landar i den vilande kroppen. Yinyoga är en lugn och stillsam yogaform där vi stannar i positionerna i flera minuter. Vi slappnar av, kopplar in oss till våra kroppar och ger oss lite extra omtanke och stillhet.
Qigong-Flamenco-Yinyoga

Qigong-Flamenco-Yinyoga - Måndagar och Torsdagar kl 17-20 med start 6:e juni 2022

Qigong ca 17:00-17:30
Flamenco ca 17:45-18:45
Yinyoga 19:00-20:00
Med flytande, lugna och närvarande rörelser får vi ny energi och cirkulationen i kroppen får en boost genom ett härligt Qigong-pass.

Efter qigong-klassen tar vi en kort paus innan vi fortsätter med en timmes flamenco! Flamenco är en kraftfull dans och musikform som dansas av alla, ung och gammal, lång och kort. Vi jobbar med palmas (flamencoklappar), den för flamencodansen typiska arm- och handrörelser och dansar till några riktiga flamencohits!

Efter en paus rullar vi ut yogamattorna och stillsamt landar i den vilande kroppen. Yinyoga är en lugn och stillsam yogaform där vi stannar i positionerna i flera minuter. Vi slappnar av, kopplar in oss till våra kroppar och ger oss lite extra omtanke och stillhet.

NÄR
Måndagar kl 17-20 med start 6:e juni 2022, uppehåll 4:e juli, 8:e och 15:e augusti, sista måndagen 5:e september
Torsdagar kl 17-20 med start 21:a juli 2022, med uppehåll den 11:e augusti, sista torsdagen 1:a september
VAR
Skeppsta hytta! Vi håller till utomhus när det går, regnar det eller är för kallt, flyttar vi in i galleriet 1 tr upp! Yinyogan är alltid innomhus. Ta gärna en extra tröja och filt med dig så du håller dig varm under Qigongen & Yinyogan. Yogamatta, bolster och block finns på plats.
FÖR VEM
Öppen nivå - kom som du är!
KOSTNAD
Klippkort:
Yinyoga/Flamenco 6 ggr – 750 kr
Bara Qigong, 6 ggr - 300 kr
Yinyoga/Flamenco, 8 ggr - 1000 kr
Bara Qigong, 8 ggr – 400 kr
Yinyoga/Flamenco, 12 ggr - 1450 kr
Bara Qigong, 12 ggr – 500 kr
Yinyoga/Flamenco, 18 ggr - 2000 kr
Bara Qigong, 18 ggr – 1000 kr
Drop in i mån av plats: 350 kr per tillfälle eller
bara Qigong 80 kr
bara flamenco 150 kr
bara Yinyoga 150 kr
(betalning kontant/Swish direkt till Pia)
ALLT hela sommaren - 4500 kr
bara Qigong 18 ggr - 1000 kr
bara flamenco 18 ggr - 2000 kr
bara Yinyoga 18 ggr - 2000 kr
ANMÄLAN, MER INFO och FRÅGOR
Hör av dig direkt till Pia på info@piadelnorte.com